Pimp je speelplaats! (D2)

Geen categorieReacties uitgeschakeld voor Pimp je speelplaats! (D2)

Op zaterdag 16 april vond in Daltonschool 2 in Hasselt het jaarlijkse evenement “Pimp je speelplaats” plaats. Enthousiaste, ouders, kinderen en leerkrachten kwamen samen om de speelplaats op te frissen en weer wat kindvriendelijker te maken.

Het evenement “Pimp je speelplaats” wordt elk schooljaar georganiseerd door het oudercomité van Daltonschool 2. Aangezien er in de schoolgebouwen voorheen een secundaire school huisde, was de speelplaats bij de start van de school niet erg kindvriendelijk. Doorheen de verschillende schooljaren werden er door het oudercomité verschillende activiteiten (een pasta-dag, een kaas- en wijnavond, een lentewandeling, …) georganiseerd. De opbrengsten van deze activiteiten werden vervolgens geïnvesteerd in de speelplaats. Op zaterdag 16 april staken ouders, kinderen en leerkrachten samen de handen uit de mouwen. Er werd weer erg hard gewerkt. Het onkruid werd gewied, het moestuintje werd opnieuw aangelegd, kleurrijke vlagjes werden gestikt en vervolgens opgehangen, het hindernissenparcours werd verder uitgebreid, … Een dikke proficiat aan alle helpende handen! Iedereen die aanwezig was is alvast benieuwd om maandag de gezichtjes van de kinderen te zien!

Bekijk hier de foto’s.

• Aankomende activiteiten

No Upcoming Events found!