DALTON SLEEPOVER (D2)

Geen categorieReacties uitgeschakeld voor DALTON SLEEPOVER (D2)

Gisteren en vandaag vond er in Dalton 2 de jaarlijkse sleepover plaats. De kinderen van de dino’s tot en met het 6de leerjaar bleven een nachtje op school slapen.

De dino’s en de eerste graad trokken op dinsdag naar de binnenspeeltuin Kinderrijck in Bilzen. De tweede en de derde graad gingen op avontuur in Bokrijk. Beide groepen hadden het super naar hun zin en kwamen vermoeid (en met heel veel honger!) van de uitstappen terug. De juffen en meester van Levensbeschouwing en van de kleuterklassen zorgden gelukkig voor lekkere hotdogs! Hmmmm…

Nadien konden de kinderen hun keuze-activiteit doen: rustig een filmpje kijken, sport en spel op de speelplaats of lekker relaxen in het beauty salon. Voor ieder wat wils! Rond 9.00u kroop iedereen moe maar voldaan onder de lakens. Wat niet betekent dat de oogjes en snaveltjes onmiddellijk toe gingen natuurlijk… 🙂

Vanmorgen werd er met kleine oogjes flink “ge-ochtend-gymd” en konden alle kinderen nadien smullen van een uitgebreid ontbijt. Nog op de planning voor vandaag: een uitstap naar Kapermolen met de hele bende! En met het zonnetje dat vrolijk schijnt, kunnen we onze sleepover op een fantastische manier afsluiten. Als je het aan de kinderen en de leerkrachten vraagt… weer een geslaagde editie!

Via deze weg willen we ook allemaal nog even heel veel beterschap aan Mikay (van de dinoklas) wensen. Mikay had in Kinderrijck een ongelukje op het springkasteel en heeft een nachtje in het ziekenhuis doorgebracht. Helaas een VirgaJesseSleepover voor onze vriend. Hopelijk ben je snel weer beter!

Tot slot… Iedereen nog eens bedankt voor de extra helpende handen. Wat betreft volgend schooljaar kijken we al uit naar onze GWP!

Zonnige (en een beetje nog slaperige) groetjes,

Het Daltonteam & de Daltonkids

Bekijk hier de foto’s van de Muizen, Poezen en Giraffen tijdens de sleepover.